Neem contact met ons op via + 44 077899 63891 WERELDWIJD - DAGELIJKSE VERZENDING - Standaard levering aan de VS 2/3 dagen

Star Rider-Arthur

Ruiter van de maand! 

De Inky Dinky Rider van deze maand is Arthur, uit Cambridgeshire, VK.

Arthur is 2 jaar oud en rijdt al sinds hij 9 maanden was, dankzij zijn Inky Dinky zadel!

Ik rijd 3 pony's, de eerste is Casper, dit was de eerste pony die ik ooit heb gereden, en mijn moeder is ervan overtuigd dat hij een echte eenhoorn is! Casper is een Welshe sectie. Een pony die dol is op rollen in het veld… en net als ik onder de modder vallen! Helaas hebben we Casper de laatste tijd niet kunnen zien vanwege lockdown, maar we hopen hem snel weer te zien.
 De tweede pony is een brutale Shetlander genaamd Merry Berry. Merry is van een van mijn beste vrienden, Bonnie, maar Bonnie laat me haar berijden en borstelen. Merry is een beetje een prinses, en ik vind het heerlijk om haar rond te leiden en haar wortels te voeren! Ik hou ook van Merry's huis, ze heeft 2 vriendinnen die heel groot zijn, maar ik geef ze ook graag worteltjes! 
De derde pony is een 14.3 cob genaamd Apollo, en hij is van mijn opa! Het is vrij hoog, maar mijn Inky Dinky Saddle betekent dat ik superveilig ben, dus ik voel me helemaal niet bang! Apollo vindt het leuk als ik op hem rijd, mama zegt dat het komt omdat hij lui is en ik het gewoon leuk vind om met hem over de weg te lopen… zijn favoriete soort oefening!
Mijn favoriete ding over rijden is modderig worden terwijl ik me klaarmaak om te rijden. Ik ben ook begonnen met draven, wat ik grappig vind omdat het zo veerkrachtig is! 
Ik hou ook van water, dus voordat ik ga rijden, word ik graag kletsnat… zelfs in de winter. Mijn moeder is een rij-instructeur, dus ik ga soms met haar naar een paar verschillende werven, en ik weet waar de tuinslang op elke meter zit!
 Ik hou van rijden omdat het buiten is! Ik heb nu een nieuw zusje, dus ik kan niet wachten om met haar te gaan rijden! Ik kan haar alles leren wat ik weet ... Misschien laat ik haar zelfs mijn Inky Dinky Saddle lenen ... misschien.
 Als ik niet zou rijden, denk ik dat ik meer tijd zou besteden aan fietsen, wat mijn andere favoriete bezigheid is!
Ik ben dol op mijn Inky Dinky-zadel omdat het betekent dat mijn moeder me niet hoeft vast te houden (wat ik haat!) En het betekent dat ik ook op de grote pony's kan rijden. Ik at ook wat chocolade tijdens mijn wandeling door het dorp, chocolade is mijn favoriet en mijn Inky Dinky Saddle maakt me veilig, zodat ik kon eten in plaats van vol te houden.
Mijn advies aan andere Inky Dinky ruiters zou zijn om altijd snacks mee te nemen naar de stallen. Mama heeft altijd last van pijn en ze praat veel, dus ik eet snacks en speel met water, en het is geweldig!
Geef je pony's ook altijd snacks, ze zijn gek op wortelen!

Als je wilt worden uitgelicht als Inky Dinky Rider van de maand, hoef je alleen maar contact op te nemen via e-mail of via een van onze Instagram- of Facebook-pagina's! 

Ook uw kleintje krijgt een certificaat!