Sterrenrijder - Harry

in 3 mei 2021

Mijn naam is Harry, ik ben 19 maanden oud (24/8/19) en rijd al sinds mijn moeder me op een pony gooide toen ik 4 dagen oud was! Maar natuurlijk genieten van het rijden, want ik kon zonder hulp zitten!


Ik vind het erg leuk om buiten te zijn, niet alleen met de pony's en op het erf, maar ook om op verkenning te gaan! Ik hou ervan om creatief te zijn, mijn moeder, en te spelen met mijn neven (nou ja, wanneer we kunnen en vergrendelen is gemakkelijker).


Ik hou echt van alle dieren en geniet ervan om onze hond uit te laten gaan met mijn opa en papa, en ook om met ze te gaan vissen.
Ik ben (momenteel) enig kind, maar mijn moeder zegt dat de pony's ook op haar kinderen lijken!

 Ik heb veel geluk en heb twee pony's.
Bubbles is een 8-jarige bonte showpony die om 12 uur staat. Mijn moeder heeft Bubbles gehad sinds hij een jaarling was en heeft hem altijd voor mij gereserveerd! Bubbles is een hele lieve en liefdevolle pony maar kan soms ook eigenzinnig zijn! Hij vindt het leuk om van alles te doen, waaronder showen, dressuur en hacken! Maar hij houdt het meest van springen!

Eind vorig jaar hadden we veel geluk dat we onze prachtige Cruise in bruikleen kregen om me van een vriend de kneepjes van het rijden te leren! Cruise is slechts 7 uur puur karakter, en hoewel hij nog jong is als hij 5 jaar oud wordt, zorgt hij zo goed voor me! Hij is een prachtige skewbald, Falabella x Shetland!

We genieten er echt van om door het bos en op het platteland te gaan hakken.
We hopen beide pony's mee te nemen naar een aantal shows wanneer de beperkingen verminderen, maar Covid is niet gestopt met het opknappen van onze showuitrusting, het baden en vlechten van de pony's voor wat 'thuis shows' waar we allemaal van genoten en bracht een aantal prachtige rozetten mee naar huis!


Mijn moeder heeft ook een mooie traditionele kolf genaamd Dolly, met wie ze dressuur doet. Onze drie pony's kunnen het zo goed met elkaar vinden! We noemen ze de Three Musketeers, omdat ze altijd samen zijn (zelfs als ze in de problemen komen).

Mijn favoriete ding over rijden is dat ik buiten kan zijn en dat we op verkenning kunnen gaan rond het prachtige terrein waar onze tuin zich bevindt. Ik stap vrij vaak halverwege een rit uit, vooral als we zijn, ik ben het bos om een ​​beetje te voet te verkennen, en als het mooi weer is, brengen mama en papa een picknick en we zitten allemaal wat te lunchen voordat we op pad gaan om onze rit af te maken!

We beginnen net onze 'ups en downs' te leren voor draven, wat erg moeilijk is!

Hoewel de steun van mijn Inky Dinky Saddle gelukkig betekent dat ik mijn armen kan gebruiken om mezelf te ondersteunen wanneer ik probeer het ritme te vinden. 
Na verloop van tijd zouden we het heerlijk vinden om door te gaan met wedstrijden op alle gebieden, inclusief showen, een beetje springen en cross country, maar ook om wat plezierritjes te maken met mijn vrienden. Hoewel ik gewoon mijn rijgedrag wil verbeteren en blijven leren, en weet dat dit heel leuk zal zijn.


Als ik groot ben, wil ik graag ingenieur worden!

Ik heb een grote interesse in hoe dingen in elkaar zitten en hoe ze werken! Elke keer dat mijn opa zijn gereedschapskist heeft om mechanische dingen te repareren / vervangen en in elkaar te zetten, kan ik niet anders dan meedoen! 

Mijn favoriete ding over mijn beide pony's is dat ze allebei erg snel zijn !!!!

Draven is mijn favoriet en ik kan niet anders dan giechelen !! Gelukkig voor mij heb ik mijn Inky Dinky Saddle die me superveilig en zeker houdt terwijl ik alle gangen probeer te leren. Zonder dit zou mijn moeder moeite hebben om me alleen mee uit te nemen, omdat ze moeite zou hebben om de pony's vast te houden en ook om mij vast te houden! Vooral met Bubbles en zijn kleine eigenaardigheden, betekent het gewoon dat ze weet dat ik stabiel in het zadel zal zijn als hij een 'moment' heeft zoals we het noemen.

Een van de beste dingen aan mijn Inky Dinky zadel is dat het op bijna elke pony of paard past!

Dit betekent dat ik af en toe een ritje mag maken op het dressuurpaard van mijn mama en zij weet dat ik veilig en zeker in het zadel zal zitten terwijl we plezier hebben!
We houden er ook van dat naarmate ik groei en mijn rijvaardigheden ontwikkel, mijn moeder de blokken op het zadel kan aanpassen aan mij, niet alleen mijn maat maar ook mijn vermogen om te rijden en uiteindelijk zal het geen blokken meer hebben en kan ik het gebruiken als een rijpad!

We kunnen niet wachten op de zomer om erop uit te gaan en te genieten van onze pony's met ons mooie Inky Dinky-zadel!