Star Rider-Skyla

in September 27, 2021

Mijn naam is Skyla en ik heb de beste pony genaamd CJ en rijd op een andere die Leo heet!

Ik ben 2 jaar oud en rijd al mijn hele leven pony's. Ik kreeg mijn eerste pony CJ net na mijn 1e verjaardag en we hebben zoveel avonturen samen beleefd. Mama zegt dat ik een brutale kleine diva ben als ik dat wil en ik weet hoe ik iedereen om mijn pink kan krijgen. Ik woon samen met mijn mama papa en onze hond Arlo. Mijn vader werkt weg, dus dat betekent meestal dat ik en mama veel extra tijd hebben om pony te spelen.

Als ik niet modderig word op de boerderij, ga ik graag dansen waar ik wat tap, ballet en acro doe. Mijn pony heet CJ en ik hou heel veel van hem. Hij is een erg liefhebbende pony en doet altijd zijn best om mij en mama te plezieren. Soms kan hij een beetje brutaal zijn en niet naar zijn stal willen en het is heel grappig om te zien hoe mama hem erin probeert te slepen, uiteindelijk moet mama hem achteruit laten lopen zodat hij niet merkt dat hij erin zit. Al doet hij het niet vaak. Ons favoriete ding om samen te doen is veel hacks doen en de velden verkennen. Een paar maanden geleden werd cj ergens bang voor toen ik aan het draven was en zijwaarts sprong, maar mijn Inky Dinky hield me aardig en veilig. Het maakte me echter bang en het is pas heel recent dat ik weer wat heb gedraafd en ik vind het geweldig. CJ is 12 jaar oud en een palomino sectie A. CJ heeft een beste vriend genaamd George. Ik ben onlangs ook begonnen met het rijden op een pony genaamd Leo en we hebben vorige week onze eerste show samen gedaan en we zijn 1e geworden, want waar ik en mama wonen, moet ik wat ouder zijn voordat ik CJ kan showen. Ik ga wat wintershows doen met Leo en ik heb er erg veel zin in. 


Wat vond je tot nu toe moeilijk om te leren met paardrijden? Het moeilijkste voor mij tot nu toe is mijn draf. Ik ben erg goed in mijn up-downs in stap, maar ik heb ze nog niet helemaal onder de knie in draf, maar mama zegt dat ik het heel snel zal oppikken.

Wat vind je zo leuk aan paardrijden?  Mijn favoriete ding over paardrijden is dat ik altijd naar het strand kan gaan en bramen plukken op sommige van onze hacks.

Wat wil je bereiken met je rijden?  Ik zou graag zelfverzekerd genoeg willen zijn om alleen te draven met Cj aan de longe.

Wat wil je doen als je groot bent? 'Als ik groot ben, wil ik Leeuw zijn'!

Wat vind je het leukst aan je pony of de pony waarop je rijdt? Mijn favoriete ding over Cj is hoe zacht hij is. Elke ochtend komt hij naar de poort draven zodra hij me ziet en daar hou ik van. Mijn favoriete ding over Leo is dat hij eruitziet als een geest en ook erg zachtaardig is.

Wat denk je dat je zou doen als je niet zou rijden? Als ik niet zou rijden, zou ik veel gaan wandelen en nog veel meer dansen

Waarom vind je je Inky Dinky Saddle leuk? Ik ben dol op mijn inktzwarte dinky-zadel omdat het een mooi hart heeft en een mooie riem om me aan vast te houden. Mama zegt dat ze dol is op het inktzwarte dinky-zadel omdat we nu zelf kunnen hacken zonder te hoeven proberen iemand te vinden die naast me loopt terwijl mama CJ leidt. We houden er allebei van hoe veilig en veilig ik ben in mijn Inky Dinky.

Welk advies zou je andere Inky Dinky-rijders geven? Toen we onze inktzwarte dinky voor het eerst kregen, waren mijn benen niet lang genoeg voor de stijgbeugels, dus kocht mama een paar nylon halsbanden zonder gaten erin en ze waren echt goed als stijgbeugelleer omdat ze elke lengte konden hebben.

We houden van het inktzwarte dinky-zadel en hoe veelzijdig het is dat het op Cj past, maar het zou ook passen op grote Archie, die een graaf is bij onze stallen!