Star Rider-Elsie

in 1 november 2021

ELSIE GOWDY & PIXIE! 

Mijn naam is Elsie Gowdy en ik ben bijna 2!  Ik woon in Kent met mijn moeder, vader, broer en zus.  Ik ben een sterke wilde peuter die weet wat ze wil.  Ik hou ook van zwemmen en naar Peppa Pig kijken. Ik hou van alle dieren, maar mijn favorieten zijn de paarden!

 

''Mijn moeder is paardengek en ik heb... ga al vanaf mijn geboorte naar mijn stal!''

 

Mijn pony is een brutale Welsh Sectie A genaamd Pixie.  Ze is 14 jaar oud en haar shownaam is "Miss Rose Bud."  Ik rijd ook op de andere grotere paarden; Rosie, Jazz en Tiggy.  Ze zijn allemaal heel verschillend, maar zijn een gelukkige kudde.  Pixie is een nieuwe aanwinst en is altijd een loden teugelpony geweest, maar we gaan samen leren en vooruitgang boeken. 

 

 

Mijn eerste les was om mijn hoed op te houden als ik op haar reed - dat leerde ik heel snel. We zijn net begonnen met draven! Dankzij de Inky Dinky glijd ik niet van de zijkant, ook niet als mijn hoofd heen en weer stuitert! 

 

 

''We hopen binnenkort wat shows te doen en kunnen niet wachten om te zien hoe ver we samen kunnen komen! Kom maar op met ponyclub!''