Neem contact met ons op via + 44 077899 63891 WERELDWIJD - DAGELIJKSE VERZENDING - Standaard levering aan de VS 2/3 dagen

Star Rider-Skylar

Mijn naam is Skylar-Mae en ik ben 2 jaar oud, ik ben geboren in maart 2019! Ik woon in Zuid-Engeland met mijn mama en papa samen met onze pony Woody die op een klein eindje rijden wordt gehouden. Als ik niet op stal ben, ben ik te vinden in de dansstudio waar ik Ballet en Freestyle leer. Ik geniet ook van het bakken van taarten met mama (voornamelijk omdat ik aan de lepel mag likken) en van spelen met mijn speelgoed. Als ik later groot ben, wil ik koningin Elsa zijn, maar ik ben een beetje een watje en hou niet van de kou, dus misschien moet ik het hele ijspaleisgedoe opnieuw bedenken. Ik weet zeker dat een gewone koningin of prinses het zal doen. Ik hou ervan mensen te helpen, dus misschien word ik verpleegster zoals mijn tante Jessie? Ik ben nog maar 2 dus ik heb nog even om te beslissen. Wat ik ook doe, zolang er ergens pony's zijn, ben ik blij. 
Laat me je vertellen over Woody... Woody is de beste pony ooit. Hij is een 13.2hh New Forest-pony die mijn moeder al 11 jaar heeft, lang voordat ik meeging! Hij is 23 jaar oud en is de schattigste, knuffeligste en meest geduldige pony ooit. Ik ontmoette Woody voor het eerst toen ik slechts 5 dagen oud was en begon net na mijn 1e verjaardag goed te rijden!
Toen ik 1 was, hielden mijn mama en papa me vast aan Woody terwijl ik aan het rijden was, zodat ik er niet afglijd, maar ik kreeg er al snel genoeg van en wilde onafhankelijker zijn, maar ik was niet echt evenwichtig genoeg om te gaan solo nog niet, dus moesten ze op zoek naar een andere oplossing. Vlak voor mijn 2e verjaardag ontdekten ze Inky Dinky Saddles en wisten ze meteen dat het perfect zou zijn voor mij en Woody! Ik miste het rijden van ladingen omdat papa fulltime werkt, dus was niet altijd beschikbaar om met mij en mama naar de stallen te komen, omdat het een taak van twee personen was om me op stal te brengen (één om te leiden en één om me stabiel te houden) . Dankzij onze Inky Dinky kan mama me nu alleen uitlaten en dat betekent dat ik zoveel meer tijd met Woody kan doorbrengen. Hij is nu eigenlijk mijn pony, sorry mama...hij houdt meer van me...
Wat ik het liefste doe met Woody is ritjes maken over ons plaatselijke ruiterpad waar geen verkeer is en we kilometers veilig kunnen rijden. Ik vind het ook heerlijk om me bezig te houden met alle tuinklussen en vind het heerlijk om te helpen bij het maken van voer, het vullen van hooinetten, het schoonmaken van emmers en het helpen van Woody bij het verzorgen. Mijn favoriete onderdeel op dit moment is mama helpen de manen- en staartontklitter te besproeien en op hem te gaan zitten terwijl ik zijn manen borstel. Ik leer ook hoe ik Woody's voeten moet uitkiezen met wat hulp van mama natuurlijk, want zijn voeten zijn erg zwaar! 
Mijn favoriete ding over mijn Inky Dinky Saddle is hoe veilig ik me voel. Met 13.2 hh is Woody iets groter dan je traditionele loden teugelpony, maar de Inky Dinky past perfect bij hem en hij lijkt altijd erg comfortabel en ik ook. Mama en papa zeggen dat het zadel geweldig is omdat het zo licht en gemakkelijk schoon te maken is (mama heeft een hekel aan het schoonmaken van tuig, dus de synthetische was een winnaar, snel afvegen en klaar om te gaan. Ik weet zeker dat mama me zal leren hoe ik tuig moet schoonmaken als ik ouder word, zodat ze het niet zelf hoeft te doen.
Ik ben echter niet de enige die al het plezier uit ons Inky Dinky Saddle haalt! Mijn 3-jarige neef heeft er ook in gereden en ze voelde zich er superveilig in en had nog nooit eerder gereden, maar deed het zo goed! Soms vind ik het niet erg om te delen.
Woody is echt mijn beste vriend. Ons Inky Dinky-zadel heeft onze band zo sterk doen groeien dat ik onafhankelijker met hem kan zijn en langere ritten kan maken zonder dat mama zich constant zorgen maakt dat ik eraf zal vallen telkens als de grond een beetje ongelijk is of als Woody struikelt.
We delen onze avonturen graag op Instagram (Lifewithskylar30) en hopen dat je het leuk vindt om te lezen wat we allemaal doen. Natuurlijk komt onze Inky Dinky op veel van onze foto's voor, het is nu net een deel van de familie en we zouden niet zonder kunnen!!!